VAN / EDREMİT - Vali Tahir Paşa Ortaokulu

Kindness in Action e-Twinning Projemiz

2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzun da kurucu ortak olarak dahil olduğu e-Twinning projesi 5 farklı ülkeden toplamda 12 ortakla hayata geçirilmiş ve başarıyla tamamlanmıştır. Okulumuzdan 2 İngilizce öğretmenimiz ve yaklaşık 20 öğrencimiz aktif olarak çalışmışlardır. Proje konusu aynı zamanda yılın da e-Twininning teması olan ''Wellbeing at Schools'' (Okullarda İyi Oluş) üzerinedir. Yaklaşık 5 ay süren projede işbirlikçi ve ortak ürünler ortaya çıkarılmış bunun yanı sıra öğrencilerin yabancı dil gelişimleri desteklenmiştir. Proje Haziran itibarıyla sona ermiş ve Ulusal Kalite etiketine başvurusu yapılmıştır. Projeye ilişkin detaylı bilgi ve proje içeriğine okul web sayfasındaki e-Twinning Projeleri sekmesine tıklayarak ulaşabilir. Etkinlikler ve ortaya çıkarılmış ürünleri inceleyerek geri bildirimlerde bulunabilirsiniz.

Yayın: 22.06.2024 - Güncelleme: 22.06.2024 19:54 - Görüntülenme: 15